Taurus Carbonpack logo Főoldal
 
   
    
     
 

Cégtörténet

  

A Taurus Carbonpack elődjét a több mint százéves múltra visszatekintő TAURUS Gumiipari Vállalat hozta létre 1985-ben az ukrán-szlovák-magyar hármashatár közelében. A kedvező földrajzi  elhelyezkedés, a széles és normál nyomvonalú iparvágány hálózat találkozása  volt a tuzséri telephely kialakításának alapja.
 
1996-ban a  TAURUS  Rt. privatizációjának során a telephely is a Michelin csoport  tagja lett, megőrizve jogi önállóságát.
 
TAURUS Carbonpack alapítása  óta megrendelői kiszolgálásának legfontosabb eleme mindig a minőségi munka volt. E törekvés része 1996-ban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetése és hatékony működtetése.
 
A jól szervezett és aktív  kereskedelmi tevékenységnek, a folyamatos fejlesztéseknek és beruházásoknak  köszönhetően partnereink száma évről évre nőtt, árupalettánk folyamatosan  bővült. Fontos lépés volt, hogy a telephely  1997-ben megkezdte a szintetikus  kaucsuk forgalmazását.
 
A legmagasabb minőségi  követelmények kielégítése mellett a Taurus Carbonpack felismerte a  környezetvédelem növekvő fontosságát, ezért 1998-ban ISO 14001  környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be, és azt azóta is  hatékonyan működteti.
 
A megnövekedett forgalom  zavartalan kiszolgálása 2004-ben jelentős,  a cég fennállása óta a legnagyobb kapacitást bővítő beruházást követelt, a két új  tároló siló megépítését. Ezzel  egyidőben, a csomagolt áruk tárolására alkalmas raktáraink összterülete  közel 5000 m2-re nőtt, a fejlesztések eredményeként ma korszerűen  biztosítják az alapanyagok állagának , minőségének megőrzését.
 
A vevők még magasabb szintű  kiszolgálása érdekében 2007-2010 között további kulcsfontosságú beruházások  zajlottak. 2007-ben a kaucsuk minőségellenőrző  laboratórium kialakítása, majd 2010-ben ezen vizsgáló kapacitás bővítése.

A Taurus Carbonpack Kft. 2014. január 1-vel beolvadt a Michelin Hungária Kft.-be, továbbiakban is megtartva a TAURUS CARBONPACK márkanevet.

 

Ipari korom

  
 Az üzleti egység fő profilja az Oroszországból érkező, gumiiparban használt ipari korom kereskedelme, raktározása, csomagolása.  
  Tovább  

Szintetikus kaucsuk

  
Telephelyünk számos európai és tengerentúli abroncsgyár kaucsuk ellátását biztosítja. Reméljük, Önt is partnereink között üdvözölhetjük!  
  Tovább  

SzolgÁltatÁsaink

  
Minőség-ellenőrzés
Csomagolás
Raktározás
Szállítás
 
   
 

 
MICHELIN Hungária Kft.
E-mail:taurus.carbonpack@michelin.com
Cím: 4623 Tuzsér, Előtó út 1.
Telefon: +36 42 502 600
Bemutatkozás | Termékeink | Szolgáltatásaink | Minőségirányítás | Letöltések | Állásajánlat |
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | Kapcsolat